Talibanii secularismului ateu, au lansat un atac grobian, brutal și extrem de agresiv atât împotriva unui copil genial, cât și împotriva părinților acestuia

0
Distribuie acest articol

Hristos a înviat! Talibanii secularismului ateu, au lansat un atac grobian, brutal și extrem de agresiv atât împotriva unui copil genial pentru vârsta pe care o are, cât și împotriva părinților acestuia, pentru că familia în care se vorbește despre iubirea de Dumnezeu și dragostea de neam și țară, îi deranjează din ce în ce mai mult pe așa-zișii ”progresiști” fără Dumnezeu

Iubiți prieteni! Întreaga noastră națiune a rămas profund impresionată de felul în care Rareș Prisacariu, copilul în vârstă de 7 ani, știe să pună în valoare talanții cu care l-a împodobit din belșug Bunul și Marele Dumnezeu. Ca orice român care este bucuros în spiritul generozității de reușita unui copil deosebit, pentru care cuvântul supradotat nu acoperă din perspectivă lexicală și semantică descrierea aptitudinilor sale, ca orice român dar în primul rând ca slujitor al lui Dumnezeu, îl felicit și eu din toată inima pe Rareș și totodată adresez cuvinte de felicitare și părinților săi, pentru felul în care s-au ocupat și se ocupă de educația lui. Din fericire, părinții lui Rareș sunt conștienți, că înțelepciunea venită din credință se alcătuiește la temelia unei educații sănătoase.

Din nefericire însă, nu toți se bucură de performanța acestui copil ba dimpotrivă neomarxiștii zilelor noastre, care găsesc ”o mare vină” în a-L iubi pe Dumnezeu și în a îți iubi țara, au lansat o ofensivă fără scrupule plină de cruzime și cinism împotriva reușitei acestui copil minunat și a familiei sale, acuzându-i pe părinți de faptul că i-au impus copilului atât de talentat ce texte să rostească, ce poezii să recite și așa mai departe. Ca și cum, să reciți sau să rostești texte scrise de poetul național, Mihai Eminescu ar fi o mare greșeală, asta dacă ne luăm după cei care întocmesc rechizitorii nedrepte unei familii atât de frumoase. În realitate, aspectul care îi deranjează și care le provoacă alergie criticilor de serviciu este reprezentat de faptul că Rareș a rostit atât de frumos texte din care rezultă iubirea de Dumnezeu și dragostea de țară. Totodată incomodează și faptul că prin textele pe care le reproduce atât de bine, copilul în vârstă de doar 7 ani atrage atenția în ceea ce privește durerile pe care le resimte fiecare cetățean al acestei țări, care se vede din ce în ce mai umilit și mai lipsit de demnitate în urma unei politici globale, care își propune acest lucru. În mod sigur, dacă micuțul Rareș ar fi reprodus texte care să susțină că mama și tatăl trebuie numiți părinte unu și părinte doi, sau ar fi vorbit citând alte materiale seculariste despre faptul că trebuie să existe o așa-numită educație sexuală introdusă încă de la creșă și că bărbații se pot crede femei și invers, dacă ar fi vorbit deci din texte specifice agendei LGBT, acest copil ar fi fost cu siguranță lăudat și extrem de apreciat de către toți cei care își propun să distrugă orice valoare morală, sănătoasă a acestui popor.

Sigur că atitudinea neobolșevicilor din zilele noastre, are ca țintă alienarea oricărui spirit naționalist și de aceea, în mintea unora dintre mondialiștii de astăzi acest copil pentru faptul că Îl iubește pe Dumnezeu și își iubește țara, este considerat ”extremist, filetist și așa mai departe”. Din păcate, destule capete în care s-ar putea spune că stă mintea cu chirie, pentru că nu de puține ori le părăsește căutând cel mai probabil destinații mai confortabile, aceste capete spuneam lipsite de cea mai mică bună-credință și de o minimă intuiție, nu vor să conștientizeze spălarea pe creier cu scopul înlocuirii oricărei valori a perenității și veșniciei cu minciuna și falsul de tot felul. Aceasta este prioritatea zero într-o lume din ce în ce mai supusă sodomizării și unei alterări cumplite.

Este evident faptul că, toți cei care spumegă precum fiul lunatic sau precum demonizații din ținutul Gherghesenilor atunci când aud vorbindu-se despre Dumnezeu, despre biserică și despre patriotism, toți aceștia vor continua să își reverse ura și veninul asupra a tot ceea ce este sănătos, pur, luminos și curat. Pentru ei, nu contează nicio licărire de speranță, care poate răsări dintr-o școală marcată de incidente și vicii grave, iar în acest sens este lesne de observat cum consumul de droguri, alcoolul și fumatul afectează din ce în ce mai mulți elevi de la noi. Totodată agresivitatea la adresa părinților, a profesorilor și a colegilor introduce atât în mediul de familie cât și în instituțiile de învățământ un climat de violență extremă, care însă se pare că nu îi preocupă atât de mult pe cei care atacă tot ceea ce mai este sănătos și inocent.

În virtutea dreptului la liberă exprimare, pe care nimeni nu mi-l va putea confisca vreodată, am simțit nevoia să îmi exprim acest punct de vedere, pentru că niciun om care își înțelege vocația, nu poate să rămână pasiv și indiferent atunci când se lovește cu toată puterea în ceea ce această națiune a avut dintotdeauna mai solid și mai trainic și anume iubirea de Dumnezeu, de Biserică și dragostea de neam și țară. Și în final încă ceva: din nefericire, nu i-am auzit pe autoproclamații ”mari intelectuali” care de obicei îi atacă extrem de dur pe ierarhii și preoții mărturisitori și care dau lecții bisericii, nu i-am auzit spuneam să apere un copil inocent, care a câștigat pe merit o competiție de o asemenea anvergură, arătându-ne tuturor câte daruri revarsă Dumnezeu asupra pruncilor.

Prin urmare, nu ne rămâne decât să Îl rugăm pe Împăratul Înțelepciunii și al Iubirii, pe Domnul nostru Iisus Hristos să ne dea puterea să Îl iubim pe El mai presus decât orice și totodată să ne iubim ortodoxia bimilenară pe care s-a bazat neamul și țara și să apreciem la justa valoare tot ceea ce ne oferă mai frumos națiunea noastră.

Hristos a înviat!

Protos dr. Sofian Costea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *