„Un sfert din populația liceelor s-a drogat măcar odată în timpul școlii, iar poliția se preface că nu știe.”

0
Foto: Gheorghe Piperea, FB

Foto: Gheorghe Piperea, FB

Distribuie acest articol

Sunt zeci de mii de drogați la untold, electric castle, neversea, beach pliz sau saga și societatea de onești și atenți și ofuscați de la tv și de pe social media se lamentează că se suie unul la volan, pietrificat de drogat ce e, și ucide oameni nevinovați. N-ar fi scricat, atunci când se făcea reclamă deșanțată acestor “manifestări artistice”, un pic de atenție la acest fenomen care sărea în ochi, dar lumea “bună” își muta privirea la paiete, artificii și busturi generoase. Iar acum n-ar strica un pic de smerenie.
Sunt filme cool, holiudiene sau de netlix/hbo/disney, emisiuni tv sau radio matinale, pod cast – uri, fimulețe tic tic sau instagram unde se face reclamă directă la iarbă “de calitate” și la prafuri recreaționale, rolurile de polițiști consumă ritualic droguri din ceea ce confiscă de la dealeri, iar sfinții de la tv și de pe social media ne țin prelegeri despre importanța prudenței la volan. Și despre cât de smeriți și responsabili sunt ei.
Un sfert din populația liceelor s-a drogat măcar odată în timpul școlii, iar poliția se preface că nu știe.
Sunt sute de mii de femei și fete pe onlyfans sau pe videochat care fac bani din “activități artistico-sexuale”, inclusiv pentru droguri, fără știința părinților (care, de altfei, muncesc până la 10 noaptea ca să își plătească ratele și dările), iar psihopații cu tatuaje pe tot corpul care se cred psihiatri dau vina pe părinți. Și dau lecții de parenting.
În fine, dăm miliarde pe prevenția unei răceli, implicăm școală, poliție, sri, sie, ANSVM, CNAS, biserică, popi etc. în “strategii naționale de vakseenare”, dar nu dăm bani, nu finanțăm înmulțirea polițiștilor onești în lupta cu drogurile, nu specializăm psihologi, nu facem educație corectă anti-antidrog în școli și nu creăm armate de procurori specializați pentru lupta anti-drog. Dimpotrivă, stați pe social media și aplaudați politicieni care scriu legi de dezincriminare a consumului de droguri, așa cum aplaudați masca și vakseenul inutile, operațiile de schimbare de sex la copii sub 16 ani, propaganda pentru scoaterea de sub legea penală a pedofiliei și uciderea vacilor pentru că se bășesc prea mult.
Aici s-a ajuns.
O lume cu fundul în sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *