Pentru judecătorii și batjocoritorii pupătorilor de „cadavre” (adică SFINTE MOAȘTE) … aviz amatorilor!

0
Foto: https://pixabay.com/ro/photos/%C3%AEntrebare-semnul-%C3%AEntreb%C4%83rii-2736480/

Foto: https://pixabay.com/ro/photos/%C3%AEntrebare-semnul-%C3%AEntreb%C4%83rii-2736480/

Distribuie acest articol

Să vă ierte DUMNEZEU pe voi cei care vă credeți interesanți, deștepți, evoluați, cunoscători, superiori în ignoranța și necredința voastră sau cum vă mai credeți voi astfel încât considerați că vi se cuvine să judecați, să batjocoriți și să-i ridiculizați pe cei care își manifestă credința ortodoxă inclusiv în momentele de prăznuire a SFINȚILOR pe care îi iubim și ne ajută!
Să vă ierte DUMNEZEU pe toți cei care gândiți, exprimați și vă manifestați pe principiul “ce mie nu îmi place, ție pot să îți fac și nu cumva să îndrăznești să îmi faci tu mie ce îți fac eu ție, căci este jale” – asta vă definește pe voi ăștia care faceți abuz nemărginit prin libertatea de exprimare fără să aveți habar ce faceți și cum să vă folosiți această libertate….voi judecați și batjocoriți sufletele și valorile oamenilor și deveniți agresivi, vă supărați maxim dacă cineva îndrăznește să vă ia la bani mărunți și să vă certe pentru mizeriile voastre.
Cel care îi batjocorește pe alții pentru credință și recunoștință față de HRISTOS, MAICA DOMNULUI și toți ai LOR, adică SFINȚII, are multă cercetare și curățare de sine de făcut.
Voi aceștia, nu mai considerați că sunteți superiori și că vi se cuvine să vă exprimați disprețul astfel…căci demni de dispreț singuri vă faceți în fața LUI DUMNEZEU! Nu mai aveți pretenții nemăsurate să fiți respectați de oameni, căci singuri vă lipsiți de acest drept, prin efectul produs de propriile voastre gânduri, vorbe și fapte!
Dacă ceea ce eu v-am scris aici vă deranjează pe vreunul dintre cei care citiți, înainte să deveniți și mai “interesanți” prin vreo replică “grozavă”, cugetați nițel și vedeți DE CE VĂ DERANJEAZĂ aceste rânduri, cugetați și vedeți CINE dinlăuntrul vostru este deranjat (nu cumva ego-ul greșit abordat?), cugetați și imaginați-vă voi, aceștia care vă credeți “evoluați” ,pe câți semeni de-ai voștri îi deranjați cu atitudinea voastră de zi cu zi! Dacă veți spune în sinea voastră “și ce îmi pasă, eu ăsta/asta sunt!”, EXACT așa vă răspund și eu acum:”nu îmi pasă de voi cei deranjați de ceea ce am scris eu acum”…asta pentru că cei cu bun simț nu se pot supăra, ci vor cugeta!!!
Să vă ierte DUMNEZEU pe voi toți cârcotașii și judecătorii acelora care pupă SFINTE MOAȘTE, căci chiar nu știți ce faceți!!!
Cu durere și cu dragoste pentru voi toți!


Autor: Marina-Ioana Alexandru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *