Răspunsul românilor la situația tot mai grea din țară și situația extrem de periculoasă din lume

0
Captură foto: FB.com

Captură foto: FB.com

Distribuie acest articol

Iata si raspunsul românilor la situatia tot mai grea din tara si situatia extrem de periculoasa din lume. Românii îsi pun nadejdea în Dumnezeu si în sfintii Sai. Cu un razboi major la granita de est, cu un noi razboi cu mare risc de raspandire pornit în Israel, cu probleme în tara – economice, financiare si de tot felul, cu o clasa politica si conducatori nepasatori, incompetenti si tradatori, românii au inteles ca adevarata salvare nu poate sa vina decat de sus.
Un record absolut: În acest an, peste 450.000 de români au mers în pelerinaj la Iasi si au stat pana la 24 de ore la coada, sa se roage si sa se închine la cuvioasa Parascheva si prin ea la Dumnezeu – sursa sfinteniei.
Pot sa ne ia banii, sanatatea, resursele materiale, pacea lumeasca, drepturile si libertatile fundamentale, dar ceea ce nu vor putea sa ne ia niciodata sunt: credinta si nadejdea în Dumnezeu si dragostea fata de El, de sfintii Lui si de semenii nostri. Si asta ne va tine în picioare și puternici , în ciuda tuturor greutatilor si a vremurilor.

Autor: Andrei Dinca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *