Să fim îngeri! Haideți să distribuim !

0
Distribuie acest articol

A fost odată ca niciodată….
Este începutul oricărei povești cu care am crescut . În toate poveștile există un erou , un super erou dacă ar fi să ne potrivim tendințelor acestor zile , care are de parcurs o călătorie plină de primejdii. Eroul poveștii de regulă este un tânăr sau o tânără , oameni simpli și de regulă pornind firul poveștii cu unele dezavantaje . Statutul social , lipsa resurselor , însă de fiecare dată în centrul acțiunii ei își potențează unele resurse nebănuite cu care vor duce luptă finala împotriva răului, a balaurului din basme, cel care caută să distrugă tot ceea ce umbra sa atinge
Andreea este eroina basmului acestuia . O fată cu părul de foc , cu ochii de un albastru ionic , o tânără care a învățat care este valoarea unei zile încă de mică. Se luptă zilele acestea cu un balaur fioros, o ciumă neagră care nu se mai satură să ne înghită tinerii , părinții și pe toți cei dragi. Nu ține cont acest Balaur de vârstă, religie , condiție socială. Însă există ca în orice poveste și învingători. Nu este un rău de neînvins. Pentru a învinge balaurul, eroina poveștii noastre , Andreea, are nevoie de resurse , de prieteni, de oameni . Se spune că Dumnezeu pe unii dintre oameni nu îi încearcă cu necazuri mari , tocmai pentru a-i purta în spate pe cei aflați în toiul luptelor , care au nevoie de Om. Știu cu siguranță că binele nu cere religie , culoare și statul asemănător. Binele cere doar dragoste , mângâiere, îmbrățișare, împreună suferință, inimă lângă inimă. Andreea este tânăra care are nevoie de fiecare Om dispus să poarte crucea încercărilor alături de ea măcar un Km. Nu despre metanii și rugăciuni nesfârșite va fi la judecata . Prea puțin va conta postul și asprimea vieții. Dacă toate acestea nu vor purta amprenta dragostei și a milei de aproapele nostru, toate celelalte vor fi doar praf și vânt, vis și amăgire. Cine vrea să devină personaj în basmul Andreei, să se lupte cu balaurii și vrăjitoarele, să o poarte spre culmile victoriei , este așteptat să își cumpere bilet spre Rai, oferind puțin sau mult din ceea ce îi prisosește. Se spune că rănile se țin ascunse de restul lumii , dar victoriile sunt lupte de echipă. Haideți să facem o armată de bine în jurul Andreei și să o ajutăm să devină eroina propriului basm , fata cu păr de foc care într-o zi va croi rochii de poveste , pentru prințese, în atelierul ei ce va transforma visele în realitate.
Sa o ajutam pe Andreea in numar cat mai mare! Sufera de cancer de la 16 ani, l-a invins de multe ori, dar de data aceasta a revenit si este foarte agresiv. Sufera de sarcom sinovial. Tumora de la picior a reaparut si s-a marit considerabil si in acelasi timp s-a extins si la plamani. Are o sansa de tratament in Turcia pentru care are nevoie de o suma mare care depaseste €80.000. Costurile pot ajunge pana la €150.000.
Puteti dona in urmatoarele conturi oricat de putin. Daca vom fi o echipa mare, vom strange suma necesara.
Lei : RO91BTRL03401201I25391XX
Nume : Magdalena Nechita
Euro : RO37BTRLEURCRT00I2539101
Nume : Magdalena Nechita
Lire : GB94BUKB20218043195902
Pentru contul in lire numele va fi Magdalena Anita
.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *