Imitatio satanicus, satanae amicitiae est!

0
Sursă foto: FB.com

Sursă foto: FB.com

Distribuie acest articol

Oare nu vedeți că imitația diavolului te unește cu el? Oare nu ați înțeles ce înseamnă Halloween??? Nebuni și orbi ce sunteți toți cei care “sărbătoriți” așa ceva și care vă condamnați copiii la iad!
“Frumosul va salva lumea!”, nu unirea cu urâciunea, spunea Dostoievski. Unirea cu urâciunea nu va salva pe nimeni, ea nu înalță, nu rabdă, nu se jertfește, ea se laudă, este plină de mândrie, pizmuiește, se poartă necuviincios, se bucură de nelegiuire, nu se bucură de Adevăr și nu este îndelung răbdătoare… căci ea este anti-dragoste!
Nu vedeți că, la fel cum Nasterea Domnului aduce Colind, ingerii se bucura si aduc Vestea Cea Buna, bat ingerii la usa sa va aduca nemurirea, canta Cerul, plecandu-si genunchii spre Pamant., tot așa face si necuratul de Halloween? Nu vedeti contrastul absolut, cand, in fatidica noapte, bat dracii la usi, nu sa va dea Ceva Dulce, ci sa va ceara ceva-ul vostru dulce, altfel, va vor da “trick”, groază, moarte, frică, șiretlic… nu vedeți că de “sărbătoarea morților”, nebunii și proștii agită oasele răposate, dansează cu morții, stau cu ei la masă, nu la pelerinaj, ci în anti-colind și anti-pelerinaj, nu se atinge nimeni de osemintele Sfinților, ca să se vindece de boală și de moarte, asa cum a inviat, cel care s-a atins de trupul omului Lui Dumnezeu, Elisei.
Când îți trimiți copiii cu “trick or treat” pe la vecini, de Halloween, îi trimiți la colindul satanei, cu jertfa de sânge, frică şi groază, moarte și urât…
Nu vindecarea de moarte, ci adancirea fara scapare in moarte, este lucrarea spurcatului duh al Halloween-ului! Celebrare a iadului şi unire cu el! Vestea-cea-rea data la schimb cu ultima fărâmă de dulce, tributul dat satanei pentru a se hrăni cu voi… Hristos vă dă Viața, satana vă ameninta cu nenorocire dacă nu-i dați viață …
“Apoi a murit Elisei şi l-au îngropat, iar în anul următor au intrat în ţară cete de Moabiţi.
Dar iată, odată, când îngropau un mort, s-a întâmplat ca cei ce-l îngropau să vadă una din aceste cete şi, speriindu-se, au aruncat mortul în mormântul lui Elisei. Căzând acela, s-a atins de oasele lui Elisei şi a înviat şi s-a sculat pe picioarele sale”.
Cartea a patra a Regilor. Cap 13).
Voi chiar nu vedeti simetria in oglinda necuratiei, admirata de nebuni, de prosti, de snobi si de cei spalati pe creier?

Sursă: FB.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *