Fiica Elenei Lasconi se dezice de mama ei, aflată pe listele USR pentru europarlamentare, întrucât aceasta a RECUNOSCUT CĂ A VOTAT DA la Referendumul pentru Familie din 2018.

0
Captură foto / Constantin Răzvan Popovici

Captură foto / Constantin Răzvan Popovici

Distribuie acest articol

“Scârbită și ofuscată” de alegerea mamei sale, pe care o numește homofobă, tânăra își explică activismul și frustrările pe Instagram, așa cum îi stă bine tânărului progresist de astăzi, care în lejeritatea societății occidentale, între două cafele și o vacanță în Maldive, se plânge de cât de injustă este România tradițională.
Să ajungi să îți renegi propria mamă, pentru o ideologie oarbă și periculoasă denotă două lucruri clare: lipsa educației și a lui Dumnezeu.
Această situație îmi aduce aminte de Rusia sovietică, unde copiii erau încurajați să își denunțe părinții și să se dezică de ei. Domnișoarei în cauză i-aș sugera să citească măcar o dată din învățăturile lui Neagoe Basarab către fiul său Teodosie sau să privească către icoana Sfinților Brâncoveni.
Constantin Brâncoveanu ar fi putut să își salveze și fiii și viața, dacă ar fi vrut asta, la fel cum și fiii lui ar fi putut să își trădeze tatăl. De ce nu au făcut-o?
Pentru că aveau dragoste și respect față de Dumnezeu și de părinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *