Fără nicio legătură cu fotbalul. Cu asta rămânem. Gata, ajunge!

0
Distribuie acest articol

Să vedem câți deștepți închipuiți vor mai avea curajul să ceară schimbarea imnului, unii puneau această problemă nu departe de acum. Să vedem dacă va mai face cineva greșeala să invite o cântăreață să recite imnul României înainte de vreun eveniment important. Imnul trebuie să răsune așa! Din piepturi pregătite de luptă, oricum ar fi ea, chiar și ideologică. Nu o smiorcăială. D-aia au fost străinii impresionați.
“Românul are talent, românul are potențial. Românul când e unit reușește lucruri bune. Generațiile care vin din urmă să se inspire și să vadă în acești băieți modele” sunt cuvintele selecționerului Edi Iordănescu după partida pierdută.
Da, am zis asta de o grămadă timp, suntem cel mai șmecher popor din lumea asta. Cu tot ce înseamnă acest termen, cu bune și rele. Dar nu poți să fii șmecher dacă ești prost. Avem și proști printre noi, mulți, dar “armata” noastră e asta. Asta galbenă care simte și trăiește pentru România.
Copiii aia dinainte de meci cu pancartele cu “Crede în tine, România!” Ala e simbolul nostru. Sau băiatul cu “Învață-ți copiii să iubească România!”.
Au fost numiți Generația de Suflet băieții din teren, dar trebuie să fim toți o Generație de Suflet. Gata cu cele de sacrificiu, au fost prea multe.
Gata cu românul inferior străinului. Gata cu capul în pământ. Suntem români demni, drepți și de neatârnat! Nu suntem datori nimănui, din contră, mulți ne sunt datori nouă!
Acum ori niciodată. Dacă acum nu ne trezim și ne dăm seama ce importanți suntem, atunci nu mai avem nicio șansă.
Băieții ăștia s-au depășit pe ei, cei mai slabi cotați de la Euro. Hai s-o facem și noi acolo unde contăm. Să ne facem toți treaba mai bine decât ieri, să fim mai productivi, să nu ne mai plângem atât. Să ne bandajăm și noi ca Ianis si să tragem de noi.
Hai că putem, Hai România! Gata cu văicăreala!

„Preoţi, cu cruce-n frunte! căci oastea e creştină,
Deviza-i libertate şi scopul ei preasfânt.
Murim mai bine-n luptă, cu glorie deplină,
Decât să fim sclavi iarăşi în vechiul nost’ pământ!”


Oastea e creștină! Să știe toată lumea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *