Iată cum funcționează MANIPULAREA!
În prima poză (2018) avem prezentate temperaturile din lume, într-o imagine de bun simț.
A doua imagine însă (2023), deși temperaturile sunt aproape la fel ca în prima imagine, culorile de un roșu violent arată de parcă ar veni sfârșitul lumii.
Ați auzit de diferitele modalități de modificare a stării meteorologice, cum ar fi chiar tehnologia 5G (și precedentele, 2G, 3G sau 4G făceau același lucru, numai că mult mai insesizabil) sau rachetele „anti-grindină”? Ei bine, acestea sunt descoperiri științifice aplicate fără de logică și oricum de către oameni care nu cunosc efectele pe termen scurt, mediu sau lung ale acestor acțiuni.
De „efectul fluturelui” ați auzit? „În teoria haosului, efectul fluture este sensibilitatea dependenței față de condițiile inițiale, în care o mică schimbare într-un loc dintr-un sistem neliniar determinist poate duce la diferențe mari într-o stare târzie. Numele efectului, inventat de Edward Lorenz, este derivat din exemplul teoretic de formare a unui uragan care este condiționat de faptul dacă un fluture îndepărtat a bătut sau nu din aripi în urmă cu mai multe săptămâni.
Deși efectul fluture poate părea a fi un comportament puțin probabil, acesta este expus prin sisteme foarte simple. De exemplu, o minge plasată pe vârful unui deal poate coborî la vale în orice direcție în funcție de, printre altele, mici diferențe ale poziției sale inițiale.
Efectul fluture este o figură de stil comună în ficțiune, în special în scenariile care implică călătoria în timp. În plus, operele de ficțiune care implică puncte de la care povestea diferă în timp datorită unui eveniment aparent minor, ducând la un rezultat semnificativ diferit față de cazul în care nu ar fi avut loc aceea divergență, sunt un exemplu de efect fluture.” – wikipedia.org
Conform sursei citate se menționează și faptul că „Teoria haosului” și sensibilitatea dependenței față de condițiile inițiale au fost descrise în literatura de specialitate într-un caz particular al problemei celor trei corpuri de către Henri Poincaré în 1890. Mai târziu, el a propus că astfel de fenomene ar putea fi comune, de exemplu, în meteorologie.
Astea sunt doar câteva din multitudinele acțiuni ale omului contra mediului cu ajutorul științei.
Problema este că pe baza acestor acțiuni ale omului contra planetei, mascate „pozitiv” prin discursuri sau comunicate mai mult sau mai puțin oficiale, se implementează ceea ce majoritatea conducătorilor de triburi, formațiuni statale, imperii sau regate și-au dorit dintotdeauna, să manipuleze și să anihileze total dorința rațională a omului. Și cum faci asta? Este nevoie de „pâine și circ”. O expresie utilizată, se pare, pentru prima dată de către Decimus Juvenalis, un poet latin care s-a născut în secolul I, şi care a criticat decăderea poporului roman folosind pentru prima dată expresia „panem et circenses” (pâine şi circ). Expresia a apărut în contextul în care poetul i se plângea unui prieten de gradul de degradare accentuată a poporului său, care ajunsese să se mulţumească doar cu spectacole de circ, la sfârşitul cărora primea hrană oferită cât să trăiască, fără să aibă vreun interes în treburile statului. Adică a oferi pâine şi circ însemna a da maselor lucruri neînsemnate, pentru a le distrage atenţia de la lucrurile reale.
Asta se întâmplă astăzi, în timp ce festivalurile, bâlciurile, concertele și distracția de tot felul apare în valuri în atenția privitorului, conducătorii statului (care de cele mai multe ori nu ar avea ce să caute în fruntea unui stat național) dau ordine și execută ordine în dauna cetățeanului cu drepturi doar pe hârtie.
Așa aflăm că planeta noastră își trăiește ultimele zile și că se cer măsuri draconice pentru micșorarea poluării… nu mă înțelegeți greșit, cred cu tărie că trebuie să ne educăm toți în așa fel încât atunci când mergem la picnic să nu lăsăm în urmă un morman de mizerie, cred cu tărie că excesul de tot felul este dăunător nu doar nouă, dar poate fi dăunător și mediului, etc. Dar de aici până la enormitățile dictate de „noua poartă” de la Bruxelles este drum tare lung. Închiderea centralelor de lignit, închiderea termocentralelor pe bază de cărbune, închiderea minelor de huilă… se pare că „Guvernele liberale” au promis Bruxelles-ului închiderea până în 2030 a minelor de cărbune. Producerea de mașini termice se dorește a fi în Europa istorie, ceea ce este complet absurd dacă mă întrebați pe mine, mai ales că toate aceste măsuri se iau DOAR ÎN EUROPA, în SUA, Rusia, China, India etc nici nu vine vorba de așa ceva. Măsurile astea luate de „Ursula von der Leyen și compania” sunt atât de penibile încât rămâi fără cuvinte numai gândindu-te ce este în capul ăstora de tot se ambiționează cu deciziile astea prostești, mai ales că în timp ce doamna Ursula von der Leyen ne îndeamnă să ne lepădăm de mașini termice, dânsa plimbându-se cu Audi A8 și cu avionul privat conform oficiuldestiri.ro .
Iată cât de cât de tare o doare pe Ursula von de Leyen la ciorapi de poluarea Europei, „vă vom spune că domnia sa se frăsuiește prin Bruxelles cu dihanie de Audi A8 blidat de 3,8 t 500 de cai putere și motor de vreo 6,800 cm³, care consumă cât vreo doua mașini mai mititele, adică 12 l/100 km. de mers merge și 50 km cu avionul privat care lasă în atmosferă 2 tone de bioxid de carbon pe oră.” – conform sursei citate.
Sursă foto: FB.com
Ce este de făcut? Să ne trezim, să gândim cu capul nostru, nu cu ecranul televizorului, acest obiect de manipulare extrem de important în zilele noastre. Culmea este că avem încă la dispoziție internetul, chiar și în actualul grad al lui de cenzură putem afla lucruri vitale pentru a ne da seama cu cine să votăm, de ce să votam, în ce să credem și în ce nu.
Hristos în mijlocul nostru!