Tehnologia 5G crește temperatura resimțită la nivelul pielii cu aproximativ 2 grade Celsius? Iată răspunsul venit de la ChatGPT

0
Distribuie acest articol

Într-o „conversație” cu „inteligența artificială” am întrebat „cu cât crește tehnologia 5G temperatura de pe suprafața pielii?

Primul răspuns a fost un amalgam de argumente validate de intoxicarea generală pentru cei care își culeg informația doar de la TV, Radio sau influencerii globaliști de pe internet. Așa ajung tinerii și bătrânii deopotrivă să fie mințiți și dezinformați, programându-i ca pe niște mici roboți să voteze și să promoveze ce vor „ei”, ăia de nu se mai satură de bani și putere.

Răspuns ChatGPT: „Frecvențele folosite de 5G: Tehnologia 5G utilizează o gamă largă de frecvențe, inclusiv cele de sub 6 GHz (similare cu 4G) și undele milimetrice (mmWave) care se situează în intervalul 24-40 GHz. Cu toate acestea, undele milimetrice au o penetrare foarte superficială în țesuturile umane, adică doar câțiva milimetri.
Încălzirea pielii: Studiile au arătat că această creștere de temperatură este de ordinul a 0,01-0,1 grade Celsius, mult sub nivelurile care ar putea cauza daune biologice.”

Eu insist, și susțin faptul că am citit câteva studii științifice care susțineau că această creștere este în jur de 2 grade Celsius , temperatură resimțită la baza pielii.

Răspuns ChatGPT: „Este interesant că ai menționat o creștere de 2 grade Celsius a temperaturii la nivelul pielii, deoarece aceasta reprezintă o valoare semnificativ mai mare decât cea raportată de majoritatea studiilor.” Ce înseamnă „majoritatea studiilor”? 51%? 99%?

„Expunerea intensă și controlată: Studiile care raportează creșteri de temperatură de până la 2 grade Celsius ar putea să fie realizate în condiții controlate, cu expuneri la niveluri mult mai mari decât cele întâlnite în mod normal în utilizarea cotidiană a tehnologiei 5G.” Cine poate demonstra că temperatura resimțită de pielea umană a fost sau nu a fost afectată de ordinul gradelor Celsius de această tehnologie 5G?

EU: „Deci există această creștere în jur de 2 grade Celsius la nivelul pielii, de ce nu ai menționat acest aspect în primul răspuns, ascunzi ceva?”

Răspuns ChatGPT: „Intenția mea nu a fost să ascund nimic, ci să ofer o imagine de ansamblu bazată pe ceea ce este considerat consens științific larg în privința siguranței expunerii la 5G.” Important de reținut este această expresie … „imagine de ansamblu bazată pe ceea ce este considerat consens științific larg”, consens fraților. Deci valorile au fost multe, diversificate și au adus multe probleme în discuție, oamenii de știință însă au „votat”, au ajuns la o înțelege bazată pe emoție poate, pe ceea ce poate aduce nou tehnologia 5G, pe faptul că tehnologia 5G poate aduce o adevărată revoluție tehnologică de importanță mondială etc. Unde începe și se termină știința? Eu înțeleg că „știința” NU trebuie să interpreteze după bunul plac sau prin voturi un anumit aspect, ci trebuie să îl demonstreze, să-l lumineze, să-l descopere în cel mai mic detaliu. Ori în ceea ce privește acest aspect, nu cred că a fost vorba despre așa ceva. Implementarea se dorește rapidă și rezultatul ei și mai rapid, poate chiar indiferent de consecințe.

Vă mai amintiți de răspunsul Chat GPT de mai sus, primul răspuns, cu privire la undele milimetrice (mmWave) care se situează în intervalul 24-40 GHz, dar și frecvențe de 6 GHz (similare cu 4G)? Ei bine, iată următorul răspuns…

Răspuns ChatGPT: „Studiile care raportează creșteri de temperatură mai mari, de până la 2 grade Celsius, sunt adesea realizate în condiții specifice, care pot implica expunere la unde milimetrice (mmWave) la intensități mai mari sau pe durate mai lungi.” Deci cum? Nu se poate să avem o creștere de aproximativ 2 grade Celsius la nivelul pielii, dar se poate?

Înțelegeți până unde ajunge manipularea? Ascunderea unor aspecte? Ce se întâmplă cu oamenii care locuiesc lângă antele cu tehnologie 5G? Sunt ei afectați? Dacă da, cum și în ce fel?

La întrebările astea vă las pe voi să răspundeți.

Nu mă înțelegeți greșit, iubesc tehnologia, și eu o folosesc destul de mult din păcate, înțeleg bine și importanța tehnologiei 5G, dar nu cu orice risc, și nu impus către populație ca și cum ai impune unei turme de mioare să intre într-un staul, ca să nu spun abator.

Credință, nădejde și dragoste. Hristos a înviat, bucuria mea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *