Foto: FB.com

Foto: FB.com

Distribuie acest articol

„Nu am murit de dragul lui niciodata dar nu pot sa nu remarc ca este un OM AL FAPTELOR in timp ce multi dintre noi suntem doar buni de gura si zmei pe facebook. Pacatele lui le stie Dumnezeu, nu va grabiti sa il judecati.” – a scris Iulian Bracau, un bun prieten, pe un site social despre Gheorghe Becali.

Mă întreb, oare dacă marea majoritate a suflării ortodoxe, inclusiv PREOȚI ȘI IERARHI, ar fi ieșit în stradă pentru a mărturisi normalitatea nu ar fi fost mult mai bine? Mai „natural”? Mai firesc? Gheorghe Becali a făcu asta cu câțiva preoți și mulțime de oameni, bravo lui. După marșul LGBTQZW etc, a urmat marșul normalității, pentru că da, am ajuns în situația în care să protejăm firescul în România… „mulțumim” pentru asta civilizațiilor străine care ne aduc tot ce nu a funcționat la ei nouă…

Ce ar fi făcut Sfântul Apostol Pavel în astfel de situații? Sfântul Maxim Mărturisitorul ce ar fi făcut?

De ce PF Patriarh Daniel nu a dat un comunicat după marșul LGBTQZWXY…. prin care să sublinieze derapajul de la normalitate? De ce Bănescu tace? De ce se tace?

Am ajuns să fim judecați că ne dorim normalitate. Oameni buni, personal nu îmi pasă ce fac homosexualii și alte minorități de acest gen în patul lor, în casa lor, fiecare face ce dorește cât timp nu deranjează pe cei din jur. Dar una este acest lucru și alta promovarea unei presupuse discriminări pe străzile din capitală. Este mult prea mult.

Avva Antonie ne-a avertizat: „Va veni vremea ca oamenii să înnebunească și când vor vedea pe cineva că nu înnebunește se vor scula asupra lui, zicându-i că el este nebun.” (Avva Antonie, Patericul egiptean, colecția alfabetică)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *